Golaud.nl

‘Een valse noot zingen is onbelangrijk, maar zingen zonder
passie is onvergeeflijk.’

Zangles, workshops en stemcoaching in regio Eindhoven

 

Privéles

Het is jouw zangles, jij staat centraal en bepaalt je doel. We werken tijdens de les aan zangtechniek en alles wat daarbij komt kijken. De techniek wordt toegepast in verschillende nummers van jouw keuze, interpretatie en microfoontechniek worden hierin meegenomen.

Duoles

Tijdens een duoles is er aandacht voor meerstemmig zingen. Samen één mooie klank maken en
hierin persoonlijk én samen groeien. In deze les wordt er ook aan techniek, toepassing en interpretatie gewerkt.

Groepsles voor kids

Samen meerstemmig zingen in een groep van max 6 kids, binnen een thema. Uiteraard wordt hier ook aandacht besteedt aan zangtechniek. Daarnaast staat plezier met elkaar, muziek en zang voorop.De thema’s waarmee gewerkt wordt is afhankelijk van de deelnemende kinderen. Denk aan thema’s als musical/ disney, top 50, kinderen voor kinderen, Nederlandstalig.

Stemcoaching

Bij stemcoaching wordt gekeken naar jou en geluisterd naar jouw stem. Is jouw stem passend bij jouw gevoel? Durf jij jouw stem te laten horen? Hoe presenteer jij jezelf met jouw stem en lichaam? Is er sprake van overbelasting en hoe kun je naar gezond stemgebruik toe? Jij bepaalt je doel van de coaching. Gevoel en stemgeluid maken we passend en kijken daarbij naar gezond gebruik van de stem binnen jouw wensen en mogelijkheden.

Workshops

Stemcoaching voor bedrijven in workshopvorm. In groepsverband kijken we naar stemgebruik en richten we ons op de mogelijkheden die de stem heeft, op gezond gebruik, voorkomen van overbelasting. Praktisch gaan we aan de slag met gebruik en wat we daarin kunnen aanpassen zodat je je stem als probleemloos als jouw tool kunt gebruiken.