‘Een valse noot zingen is onbelangrijk, maar zingen zonder passie is onvergeeflijk.’

Zangles individueel of duo

Individuele zangles
Het is jouw zangles, jij staat centraal en bepaalt je doel. Ik help je graag over de drempel om echt geluid te gaan maken met je eigen instrument. We gaan op zoek naar het geluid wat het beste voelt en het mooiste past.

We werken tijdens elke les aan zangtechniek en alles wat daarbij komt kijken. De techniek wordt toegepast in verschillende nummers van jouw keuze, interpretatie en microfoontechniek worden hierin meegenomen.

Losse les:
* <21 jr.   €23,00 – 30 min
* >21 jr.   €26,00 – 30 min

5 rittenkaart (1/2 jaar geldig):
* <21 jr.   €105,-
* >21 jr.   €120,-

10 rittenkaart (1 jaar geldig):
* <21 jr.   €200,-
* >21 jr.   €230,-

Duoles
Je kunt ook zangles nemen met zijn tweeën. In deze les van een uur kun je beiden aan je eigen stuk werken, of je kunt er voor kiezen om meerstemmig te zingen en samen tot één geluid te komen. De prijzen zijn per persoon gelijk aan de prijzen van de individuele lessen.

Intuïtief zingen

Intuïtief zingen wordt aangeboden in het Soundhealingspad maar kan ook als los onderdeel afgenomen worden. Intuïtief zingen is werken met energie, het gaat over geluid maken in jouw eigen vorm. Niet in bestaande liederen, maar het geluid van jouw eigen zijn. Met behulp van instrumenten (klankschalen, sjamanendrum) gaan we op zoek naar de geluiden die jouw stem met behulp van jouw lichaam te bieden heeft. We bezingen je gevoel en gaan op zoek naar een geluid dat vrij is van beperking en oordeel.

Een sessie intuïtief zingen duurt 60 min. en kost €85,- ex btw

Interesse? Schrijf je dan in voor een gratis proefles!