‘If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.’

Het medicijn van het verleden, heden en de toekomst.

De helende kracht van geluid is al eeuwen een onderdeel van de mensheid. We leven in een trillend universum. Alles wat we voelen, zien en aanraken is pure energie, trilling.

Het basisprincipe van soundhealing is resonans (de trillende frequentie van een object). Het hele universum bestaat uit trilling, inclusief de mensheid. Elk orgaan, bot, elke cel, weefsel en vloeistof van het lichaam, en de elektromagnetische velden die het lichaam omringen, heeft een gezonde, trillende frequentie. Als we niet resoneren met delen van onszelf of onze omgeving worden we dissonant, en daardoor ongezond. Onze gezonde frequentie wordt een frequentie die trilt zonder harmonie en creëert ziekte.

Soundhealingsessie

Het is jouw soundhealing, jij staat centraal en zet jouw intentie. Ik help je met mijn intentie graag om jouw geestelijke en fysieke welzijn te stimuleren. 

Soundhealing brengt meer balans en stelt jouw zelfhelende vermogen in staat actiever te zijn.

Effecten van soundhealing

  • Het helpt je om tot diepe ontspanning te komen
  • Je zult meer balans ervaren
  • Het brengt positieve verandering

Kosten
Individuele sessie 125,- (ex btw)

Soundhealingreis

In 2024 ga ik van start met de soundhealingreis! Tijdens deze reis krijg je een compleet spectrum aan soundhealing aangeboden. Dit gaat ervoor zorgen dat jij je zelfhelende vermogen maximaal kan aanspreken.  Dit doen we in sessies van een uur, eens per maand, een half jaar lang. Uiteraard bepaal jij de doelen voor de soundhealing en voor elke sessie zetten we jouw intentie. Elke sessie heeft een thema, deze stemmen we bij de start van het pad samen af. Ik maak o.a. gebruik van veel verschillende soorten instrumenten, alle beschikbare energie, mijn stem, jouw stem en inspiratiekaarten.

Omdat deze reis nieuw is kun je deze de komende 2 maanden boeken voor €545,-(ex btw)

Gun jij jezelf deze reis? neem dan contact met mij op voor meer informatie, dan gaan we samen aan de slag.

Helende geluiden

Geluid wordt weergegeven in Frequentie of Hertz (cyclus per seconde). De helende frequenties die gebruikt worden in soundhealing zijn gebaseerd op cycli uit de natuur. Alles refereert naar cycli die van grote invloed zijn op al het leven op onze planeet. 24 uurs cyclus van de dag, het jaarcyclus van de aarde, de cycli van de zon, de maan en andere planeten in ons zonnestelsel. Omdat geluid wordt gemeten in cycli per seconden is alles terug te rekenen naar frequenties van hoorbaar geluid voor de mens.

Helende geluiden zijn geluiden die door sympatische resonans, de luisteraar in harmonie brengen met hun omgeving, de natuur, met het natuurlijke ritme van creatie. En daarmee in gezonde balans.

Wat doet een Soundhealer?

Er zijn veel verschillende inzichten over welke helende frequenties het meest effectief zijn. Voor elke soundhealer is het een zoektocht om de instrumenten te vinden die het best met henzelf resoneren.

Sound Healing is een holistische therapie op zich en vult vele andere vormen van therapie aan, met de kracht om de helende effecten van Massage, Reiki, Reflexologie, Kristal- en Edelsteentherapie, Bach en andere Bloesem Essentie Therapieën te verbeteren en te versterken. Een Sound Healer of Sound Therapist gebruikt zijn/ haar stem en andere muziekinstrumenten en tools, zoals bijvoorbeeld stemvorken en klankschalen, om het evenwicht in het lichaam te herstellen. Deze instrumenten zijn krachtiger dan de meeste mensen beseffen en werken op fysiek, mentaal,

Hoe kan soundhealing mij helpen?

Sound Healing roept toestanden van diepe ontspanning op waarin het genezen van emotionele pijn en trauma veel gemakkelijker wordt. Het loslaten van angst en verdriet, eenzaamheid en depressie, het reinigen van ongewenste emoties en het vinden van oplossingen voor emotionele problemen met anderen, worden allemaal bereikt met Sound Healing. Veel fysieke klachten kunnen worden verlicht (en in sommige gevallen genezen) door Sound Therapy. Sound Healing activeert het eigen helende vermogen van het lichaam, doordat het balans brengt in het lichaam en energievelden eromheen.