Waar voldoet een professionele voice-over aan?

U bent op zoek naar een professionele voice-over. Dan moet u wel weten aan welke eisen een zo’n voice-over moet voldoen. Voice-overs opnemen bij GoLaud gebeurt altijd in een professionele setting die een hoge kwaliteit waarborgt.

Het is belangrijk dat elke voice-over een ‘persoonlijkheid’ heeft die met uw idee en boodschap matcht. Een goede voice-over moet aanzetten tot actie en het vertrouwen tussen u en uw klanten vergroten.

Welke soorten voice-over spreek ik in?

Video

Met een pakkende voice-over voor uw bedrijfsvideo zorg ik ervoor dat de stem van uw bedrijf vertaald wordt en dat de kijker geënthousiasmeerd wordt.

Animatie

Informatie overbrengen zonder dat de kijker afhaakt is lastig. Ik zorg ervoor dat de kijker geboeid blijft door op een professionele en begrijpbare manier informatie over te brengen.

Commercial

Of uw commercial nu zakelijk, vrolijk, wervend of met specifiek gevoel ingesproken dient te worden, ik zorg ervoor dat dit met de juiste spraaksnelheid, timing en woordgebruik gebeurt.

Voicemail

Met een pakkende voice-over zorg ik ervoor dat uw bellers goed geïnformeerd worden, geduldiger wachten en sneller een bericht achterlaten.

Een allround voice-over nodig?

Dagelijks spreek ik met veel passie voice-overs in voor diverse klanten in mijn thuisstudio of externe opnamestudio. De opname en nabewerking worden door een professionele audiotechnicus verzorgd. 

Als allround vrouwelijke voice-over ben ik multi-inzetbaar. Mijn stem wordt als veelzijdig omschreven en kenmerkt zich als warm, wervend, fris, enthousiast, betrouwbaar en toegankelijk. Ik spreek niet alleen Nederlandse voice-overs, maar ook Engelse voice-overs in.

Door mijn ervaring als zangeres en stemcoach ik kan direct aanvoelen welke tone of voice uw tekst nodig heeft. Ik denk met u mee en zorg samen met u voor het beste eindresultaat. 

Mijn voice-over werk

Hieronder vindt u een kort overzicht van een aantal voorbeelden die ik ingesproken heb.

Voorbeeld Animatie voice-over

Voorbeeld Bedrijfsfilm voice-over

Kosten voice-over

Bespaar een hoop kostbare tijd en onnodige moeite en neem vandaag nog contact op voor een voordelige offerte! Als professioneel stemactrice help ik u graag en zorg ik ervoor dat er altijd een goede voice-over aan u geleverd wordt. 

Nog niet overtuigd? Ik spreek graag een demo voor u in, geheel vrijblijvend!