Golaud.nl

‘Volg je hart, want dat klopt’

Bio

 

Ik was als klein meisje al bezig met zingen en muziek. Muziekles op school was het feestmoment van de week. Ik ging blokfluit spelen, gevolgd door piano, dwarsfluit en vond uiteindelijk mijn passie in zingen. Toen ik 14 was startte ik met zanglessen van Jacqueline Feinaut aan de muziekschool. Op 18 jarige leeftijd maakte ik mijn debuut als zangeres van coverband ‘Booze and the wildcats’. Na de middelbare school ging ik logopedie studeren, ik ben in 2002 afgestudeerd en aan de slag gegaan als logopedist. Naast studie en werk heb ik doorlopend zangles gevolgd bij verschillende docenten, in verschillende coverbands gezongen en in een aantal musicals gespeeld.

In 2014 ben ik gestart met de Complete Vocal Technique- one year course waarvan het diploma in mei 2015 volgde. Ik heb hier geleerd dat er zó veel meer mogelijk is met je stem. Niet alleen het cleane, zuivere geluid van je stem, maar ook de rauwe, harde kant kan technisch probleemloos uitgevoerd worden.

Ik ben een ervaren performer en heb een mooie combinatie aan kennis in huis door mijn zangtechnische en logopedische achtergrond. In 2015 volgde ik mijn hart met de oprichting van GoLaud. Hiermee zet ik mezelf als zangeres in de markt voor ceremonies maar ook voor kroegen, feesten en partijen met mijn coverband. Daarnaast bied ik zangles en stemcoaching voor mensen die ook de diepte, glans en blijheid van stemgeving willen ervaren.


lauriebio2