Golaud.nl

‘Een valse noot zingen is onbelangrijk, maar zingen zonder
passie is onvergeeflijk.’

Zangles, workshops en stemcoaching in regio Eindhoven

 

Privéles

Het is jouw zangles, jij staat centraal en bepaalt je doel. We werken tijdens de les aan zangtechniek en alles wat daarbij komt kijken. De techniek wordt toegepast in verschillende nummers van jouw keuze, interpretatie en microfoontechniek worden hierin meegenomen.

Duoles

Tijdens een duoles is er aandacht voor meerstemmig zingen. Samen één mooie klank maken en
hierin persoonlijk én samen groeien. In deze les wordt er ook aan techniek, toepassing en interpretatie gewerkt.

Groepsles voor kids

Samen meerstemmig zingen in een groep van max 6 kids, binnen een thema. Uiteraard wordt hier ook aandacht besteedt aan zangtechniek. Daarnaast staat plezier met elkaar, muziek en zang voorop.De thema’s waarmee gewerkt wordt is afhankelijk van de deelnemende kinderen. Denk aan thema’s als musical/ disney, top 50, kinderen voor kinderen, Nederlandstalig.

Stemcoaching

Bij stemcoaching wordt gekeken naar jou en geluisterd naar jouw stem. Is jouw stem passend bij jouw gevoel? Durf jij jouw stem te laten horen? Hoe presenteer jij jezelf met jouw stem en lichaam? Jij bepaalt je doel van de coaching. Gevoel en stemgeluid maken we passend en kijken daarbij naar gezond gebruik van de stem binnen jouw mogelijkheden.

Workshop in samenwerking met Gretig coaching

De stem is jouw persoonlijke communicatiemiddel, dus je kunt maar beter zorgen dat je ‘m goed kent en dat je klinkt zoals jij bent, zodat je een juiste indruk maakt tijdens je sollicitatiegesprek, je eerste date en als je weer eens hardop tegen jezelf praat. Je eigen geluid maken kan zoveel met je doen. Voor ons is dit de reden om (zang)stem en bewust naar jezelf kijken en luisteren met elkaar in verbinding te brengen. Een verrassende ontdekkingstocht

Ingrid Bijlmakers heeft haar eigen coachingsbedrijf, Gretig, en gelooft in de kracht van coaching ook als het goed met je gaat! Een soort van ‘preventief onderhoud’. Met enthousiasme en nieuwsgierigheid te werken aan de beste versie van jezelf.

linkedin-foto-liggend